Kan det här vara början på något nytt?

Vi hoppas det. En ny relation mellan dig, oss och våra kunder. Kul dagar på kontoret och hemifrån. En chans att utvecklas. Fika, AW och allt det där andra.

Just nu har vi har fullt upp med våra kunder och projekt och söker därför en vass Art Director som vill förstärka vårt team. Som Art Director har du inga problem med att jobba självständigt, men jobbar helst i team – för både du och vi vet att vi skapar bättre kommunikation tillsammans. Du kan allt det där en Art Director kan – sätta visuellt manér, producera material för olika kanaler och tänka kreativt och strategiskt. Är det något du briljerar med, är det kanske att du har extra bra koll på digitala plattformar. Ibland är ju kanalen nyckeln till kreationen.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet som AD på byrå eller inhouse. Utöver att vara en idéstark kreatör med god känsla för form och design, så behärskar du även att producera rörligt material. Du känner dig hemma med program som InDesign, Illustrator, After Effects och Photoshop.

Som person är du allt det där ett team kan önska – prestigelös och ansvarstagande. Men framför allt är du – du. Alla är vi olika, så det är ingen idé att vi beskriver dig. Det viktiga är att du tycker om att jobba tillsammans och bidrar med god energi i teamet. Låt oss träffas, så tar vi resten då.

What´s in it for you?
Hos oss får du kul på jobbet med ett gäng grymma, prestigelösa kollegor som alltid hjälper varandra och som brinner för att skapa kreativ kommunikation som gör skillnad. Som grädde på moset får du dessutom jobba med fantastiska kunder och starka varumärken, både nationellt och internationellt.

Har vi väckt ditt intresse?
Skicka ett mail senast måndag den 27 juni som beskriver vem du är och vad du vill samt bifoga ditt CV med löneanspråk till: maria.adolfsson@momentumsverige.se