Vi söker Copywriter!

Nu söker vi en Copywriter till vårt kreativa team! Du kommer spela en viktig roll i att bidra till våra kunders kreativa utveckling och skapa kommunikation som gör skillnad. För att lyckas i din roll tror vi att du har minst 5 års erfarenhet som Copywriter på en annan byrå.

Som person ser vi gärna att du är driven, utåtriktad och trivs med att arbeta i team med övriga kreatörer.

Utöver att vara en vass Copywriter, hoppas vi att du har ett genuint intresse för den digitala utvecklingen med koll på det senaste inom teknik, de sociala plattformarna och annat som ger möjligheter för dagens och morgondagens kommunikation.

What´s in it for you?

Hos oss får du jobba med fantastiska kunder och starka varumärken, både nationellt och internationellt. Du får dessutom kul på jobbet med ett gäng grymma kollegor som brinner för att skapa kreativ kommunikation som gör skillnad. Vårt engagemang har resulterat i vinster i flera internationella reklamtävlingar – något vi såklart är väldigt stolta över.

Har vi väckt ditt intresse?
Skicka ett mail senast den 31/8, som beskriver vem du är, vad du vill och bifoga din CV/portfölj med löneanspråk till: maria.adolfsson@momentumsverige.se