Vi söker Operativ projektledare/Produktionsledare!

Hallå där Operativ projektledare/Produktionsledare!

Alldeles snart går vår vassa kollega Sofie på föräldraledighet. Så nu behöver vi dig! Du som är operativ projektledare/produktionsledare med minst 5 års erfarenhet av liknande roll från byrå eller inhouse i kappsäcken. Tjänsten är ett vikariat på 1 år, men för rätt person finns goda chanser till en framtid hos oss.

 

Här kommer du ansvara för genomföranden av hela produktioner för olika kunder, alla sorters marknadsaktiviteter och oavsett kanal. Du driver både egna projekt självständigt och tar över projekt i produktionsfas från kundansvarig projektledare. Och med din erfarenhet av att driva produktioner, vet du hur viktigt det är att allt material som går till kund håller hög kvalitet och levereras i tid.

 

Jobba hos oss?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av;
– Leda och fördela det operativa dagliga arbetet
– Skapa ett effektivt produktionsflöde genom noggrann planering
– Odla och vattna goda relationer med kunder, leverantörer och samarbetspartners
– Hantera offerering och fakturering av projekt

 

För att trivas hos oss tänker vi att du är positiv och social med hjärtat på rätta stället. Lugn och trygg i dig själv och gillar laget före jaget. En person som uppskattar att jobba strukturerat och metodiskt, och har en god kommunikativ förmåga. Att du har en ledarstil som motiverar, inspirerar och skapar rätt förutsättningar för dina kollegor. Och såklart utmanar teamet att bli ännu bättre tillsammans! Känns det som att du läser om dig själv nu? Strålande!

 

What´s in it for you?

Hos oss får du kul på jobbet med ett gäng härliga och prestigelösa kollegor. Som går igång på att skapa kreativ kommunikation, som både gör skillnad och ger nöjda kunder. Vi jobbar tillsammans och hjälper varandra framåt och uppåt. Sist men inte minst kan vi stolt säga att vi jobbar med helt fantastiska kunder och starka varumärken, både nationellt och internationellt.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med start i december.

Sitt inte där och fundera!

Skicka ett mail och berätta vem du är och vad som driver dig till maria.adolfsson@momentumsverige.se Bifoga CV med löneanspråk.

Vi vill ha din ansökan senast den 30/9.