Art Director

Tror du på att kreativ kommunikation gör skillnad? Nu söker vi efter en Art Director som vill förstärka vårt team på Momentum.

Din roll
Som Art Director kommer du att jobba både kreativt och strategiskt, sätta visuella manér, ansvara för film- och fotoproduktioner och producera material för olika kanaler. Art Director, absolut, men du är också en problemlösande kreatör som kan ta sig an komplexa briefer för att skapa genomtänkta koncept och kampanjer som berör mottagaren.

Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet som Art Director på byrå. Du är idéstark med utmärkt känsla för form och design. Självklart känner du dig hemma med InDesign, Illustrator och Photoshop. Kan du dessutom producera rörligt material är det en bonus.

För att skapa relevant kommunikation behöver du hänga med i populärkulturen. Vare sig det är nya digitala plattformar eller en lilafärgad lemur med vingar – du har koll på trender. Som Art Director har du inga problem med att jobba självständigt, men jobbar helst i team. Och som person är du allt det där ett team kan önska, prestigelös och ansvarstagande. Men framförallt är du, du. Alla är vi olika, så det är ingen idé att vi beskriver dig. Det viktiga är att du tycker om att jobba tillsammans, skapa och bidra med god energi i teamet. Låt oss träffas, så tar vi resten då.

Vad får du?
Hos oss får du utvecklas och bli utmanad av kreativa och strategiska kollegor. Men du får också utmana oss med nya idéer och tankesätt. Du får jobba med starka varumärken och får utveckla fler tillsammans med våra kunder. Därtill får du ta del av en god gemenskap och en samarbetsorienterad kultur som tror på att nästa jobb alltid är det bästa. På Kungstorget 7 sitter vi tillsammans med andra byråer och kreativa människor, något vi inte sällan väljer att nyttja i jobb och samarbeten. Och inte minst för kul dagar på kontoret, fikor, AW och allt det där fina som gör att du vill hänga här.

Låter det intressant?
Skicka ett mail senast den 22/4 med din portfolio, vem du är och hur du kan göra skillnad på Momentum, samt bifoga ditt CV till maria.adolfsson@momentumsverige.se